Project omschrijving

Home|Verkocht: BLUE Web Solutions aan Intracto

Datum: 17 december 2018
Client: BLUE Web Solutions
Website: https://www.bluewebsolutions.nl

Verkocht: BLUE Web Solutions aan Intracto

BLUE Web Solutions is specialist in ICT maatwerk oplossingen met als talent het vertalen  van wensen naar een state-of-the-art informatievoorziening, ondersteund door een custom made webapplicatie. Toegankelijk voor iedereen, vanaf iedere locatie, met elk apparaat.

Intracto is een Belgische ICT onderneming gericht op strategie, ontwikkeling en marketing van ICT oplossingen, met een ‘buy and build’ strategie. BLUE Web Solutions paste goed in deze strategie en daarom wilde Intracto de onderneming, haar mensen en vooral ook de know-how graag toevoegen aan haar groep. Waterland, een van de grootste  private equity bedrijven in Europa, had recent een belang genomen in Intracto, om de buy and build strategie te ondersteunen.

Lingedael Corporate Finance werd ingehuurd door de eigenaren van BLUE Web Solutions  om hen bij te staan bij de onderhandelingen.

Ik sta u graag te woord als u van gedachten wilt wisselen. Mijn ervaring in dit bijzondere vak maakt dat ik u snel op weg kan helpen bij de soms lastige afwegingen.

Vriendelijke groet,

Norman Morseld

06 - 51 53 50 47