INVESTEERDERS VINDEN

Home|Expertise|Investeerders vinden
0%
SUCCES
>0
TRANSACTIES
>0
JAAR ERVARING
0
OPGERICHT
0%
SUCCES
>0
TRANSACTIES
>0
JAAR ERVARING
0
OPGERICHT

Hoe vind ik een investeerder voor mijn bedrijf?

Investeerders zijn er in vele soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen: ze willen rendement op hun investering. Rendement en risico gaan daarbij hand-in-hand. Hoe hoger het risico, des te hoger het gewenste rendement. Uw casus moet daarom goed passen bij het door de investeerder gezochte profiel.

Wij brengen al meer dan 20 jaar investeerders en ondernemers bij elkaar. We kennen de meeste private equity partijen, maar ook informal investors. Minstens zo belangrijk is, dat wij hun taal spreken. We weten waar op wordt gelet en wanneer een bedrijf past bij hun wensen. Maar andersom geldt hetzelfde: de investeerder moet ook passen bij uw wensen en verwachtingen. U gaat er immers een jarenlange samenwerking mee aan. Wij kunnen u van tevoren vertellen wat u kunt verwachten van een investeerder, en wat niet.

U kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten bij een investeerder. En die moet meteen goed zijn, want de meeste investeerders krijgen dagelijks vele aanvragen binnen. Wij zorgen ervoor dat u bij de juiste partijen aanklopt en dat de eerste indruk optimaal is. Dat scheelt frustraties en tijdverlies.

Ik sta u graag te woord als u van gedachten wilt wisselen. Mijn ervaring in dit bijzondere vak maakt dat ik u snel op weg kan helpen bij de soms lastige afwegingen.

Vriendelijke groet,

Rob Olfers

06 – 51 96 94 93

“Goede voorbereiding, relevante kennis en senioriteit”

Wilbert van Beek, Ictivity

“Strakke regie, zeer sterk cijfermatig en 24/7 bereikbaar”

Arie van Opijnen, NovaVolt

…Zij vertaalden ons levensdoel, onze verliefdheid, naar een bedrijfspresentatie …en eisten van ons dat we die informatie verzamelden, financieel vertaald, die relevant is voor potentiële kopers.

Josephine van Seumeren, RAVAS

Snelle, persoonlijke en discrete support in de complexe dynamiek van een buy-out uit een beursgenoteerd bedrijf. Prima bijgedragen aan processtrategie en financial modeling. Daarnaast een uitstekend netwerk voor additionele assistentie op juridisch en fiscaal gebied.

Anoniem, CEO

… begrepen meteen onze case en hebben dit in een recordtijd samen met ons zeer prettig en erg professioneel geregeld.
Stonden er zelf ook echt ondernemend in.

Ben Verhagen , Goals Arbeidsmarketing

…Lingedael begrijpt de chemie van een transactie en doet recht aan eenieders belangen in het proces…
Op die manier komen partijen bij elkaar en transacties tot stand.

M.R. (Michiel) van Schooten, Lexence

… Mede door hun hoge kwaliteit van analyseren en situaties inschatten binnen de wereld van bankieren hebben we de juiste stappen weten te zetten binnen onze onderneming en zijn wij hierdoor weer ‘Back in Business’ na een lastige periode.

Dennis Steinis, Reviti Trading

…Tijdens onderhandelingen werd een aantal stappen vooruit gedacht, waardoor de resultaten vaak in ons voordeel uitpakten.
Ze ontzorgen vrijwel het gehele proces, waardoor je alleen op de beslismomenten nodig bent.

…Gedurende het traject werd ons al snel duidelijk dat de expertise en het netwerk waar Lingedael over beschikt voor ons als kopende partij een must was, om het aankooptraject tot een goed einde te brengen…

Ernst-Jan Wepster, Radder

Meer informatie?