WAARDE BEDRIJF BEPALEN

0%
SUCCES
>0
TRANSACTIES
>0
JAAR ERVARING
0
OPGERICHT
0%
SUCCES
>0
TRANSACTIES
>0
JAAR ERVARING
0
OPGERICHT

Wat is mijn bedrijf waard?

Veel van onze verkoopopdrachten beginnen met deze logische vraag. Wij waarderen al meer dan 20 jaar bedrijven en gebruiken daarvoor waarderingsmethoden die uitgaan van toekomstige cash flows.

De (ver)koopprijs van een bedrijf wordt echter bepaald door vraag & aanbod en door goed onderhandelen. Aan een theoretische waarde heeft u niets, als er geen kopers zijn die de berekende waarde willen betalen. Daarom betrekken wij altijd de overnamemarkt en recente transacties bij het bepalen van een (ver)koopprijs.

Ook andere zaken zoals uw persoonlijke situatie en of het om een meerderheidsbelang gaat, hebben invloed op de mogelijke (ver)koopprijs. Het is daarom altijd maatwerk en meer dan het invullen van enkele formules.

Wilt u een indicatie van de waarde van uw bedrijf?

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is? U kunt zelf (indicatief) de waarde van uw bedrijf bepalen met behulp van onze waarderingstool. Daarnaast zijn wij altijd bereid om u een indicatie te geven. U kunt ons hiervoor in alle vertrouwelijkheid bereiken via info@lingedael.nl of 073-6890610.

Ik sta u graag te woord als u van gedachten wilt wisselen. Mijn ervaring in dit bijzondere vak maakt dat ik u snel op weg kan helpen bij de soms lastige afwegingen.

Vriendelijke groet,

Norman Morseld

06 – 51 53 50 47

“Goede voorbereiding, relevante kennis en senioriteit”

Wilbert van Beek, Ictivity

“Strakke regie, zeer sterk cijfermatig en 24/7 bereikbaar”

Arie van Opijnen, NovaVolt

…Zij vertaalden ons levensdoel, onze verliefdheid, naar een bedrijfspresentatie …en eisten van ons dat we die informatie verzamelden, financieel vertaald, die relevant is voor potentiële kopers.

Josephine van Seumeren, RAVAS

Snelle, persoonlijke en discrete support in de complexe dynamiek van een buy-out uit een beursgenoteerd bedrijf. Prima bijgedragen aan processtrategie en financial modeling. Daarnaast een uitstekend netwerk voor additionele assistentie op juridisch en fiscaal gebied.

Anoniem, CEO

… begrepen meteen onze case en hebben dit in een recordtijd samen met ons zeer prettig en erg professioneel geregeld.
Stonden er zelf ook echt ondernemend in.

Ben Verhagen , Goals Arbeidsmarketing

…Lingedael begrijpt de chemie van een transactie en doet recht aan eenieders belangen in het proces…
Op die manier komen partijen bij elkaar en transacties tot stand.

M.R. (Michiel) van Schooten, Lexence

… Mede door hun hoge kwaliteit van analyseren en situaties inschatten binnen de wereld van bankieren hebben we de juiste stappen weten te zetten binnen onze onderneming en zijn wij hierdoor weer ‘Back in Business’ na een lastige periode.

Dennis Steinis, Reviti Trading

…Tijdens onderhandelingen werd een aantal stappen vooruit gedacht, waardoor de resultaten vaak in ons voordeel uitpakten.
Ze ontzorgen vrijwel het gehele proces, waardoor je alleen op de beslismomenten nodig bent.

…Gedurende het traject werd ons al snel duidelijk dat de expertise en het netwerk waar Lingedael over beschikt voor ons als kopende partij een must was, om het aankooptraject tot een goed einde te brengen…

Ernst-Jan Wepster, Radder

Meer informatie?