ADVISEUR OVERNAME BEDRIJF

Home|Adviseur overname bedrijf

Adviseur overname bedrijf

Wanneer u zoekt op ‘adviseur bedrijfsovername’, ‘adviseur overname bedrijf’ of ‘bedrijfsovername adviseur’ dan bent u waarschijnlijk betrokken bij een (mogelijke) bedrijfsovername en op zoek naar een goede adviseur. Indien het daarbij gaat om de koop of de verkoop van de activiteiten van een bedrijf, eventueel inclusief het bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen u hieronder kort uit waarom, maar kijk vooral ook verder op onze website.

Adviseur overname bedrijf inschakelen? Zorg voor de juiste klik!

Uiteraard is het belangrijk om bij uw keuze voor een bedrijfsovername adviseur te letten op de (ruime) aanwezigheid van specialistische kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsovernames. Die hebben wij zeker in huis. Maar wat daarnaast heel belangrijk is, is dat het goed ‘klikt’ met uw bedrijfsovername adviseur. Een bedrijfsovername is een intensief proces en niet zelden komen er emoties kijken bij het (ver)kopen van een bedrijf. De ervaring leert dat met een goede ‘klik’ en een vertrouwensband met uw bedrijfsovername adviseur de kans op succes vele malen groter is. Graag maken we daarom zo vroeg mogelijk kennis met u, tijdens een vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek, waarin we u zullen informeren over onze ervaring, aanpak en het proces. Of er een ‘klik’ is, wordt meestal in dit eerste gesprek al duidelijk. U kunt ons in alle vertrouwelijkheid bereiken via info@lingedael.nl of 073-6890610.

Adviseur bedrijfsovername, of regisseur?

Wij zijn geen bedrijfsovername adviseur die u voornamelijk op basis van rapporten en/of memo’s adviseert. Wij voeren de regie over het gehele proces en betrekken u erbij wanneer er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. We nemen dus het proces voor u grotendeels uit handen, zodat u zich kunt richten op het zo goed mogelijk leidinggeven aan de onderneming. Daarbij zorgen we er voor dat u alle stappen begrijpt en de beslissingen weloverwogen neemt. We zijn dus niet alleen adviseurs, maar ook regisseurs.

Als u slechts oriënterend heeft gezocht op ‘adviseur bedrijfsovername’, ‘adviseur overname bedrijf’ of ‘bedrijfsovername adviseur’ en u wenst nog geen persoonlijk contact, dan verwijzen we u graag naar Downloads en de Blog. Hier wordt een deel van onze kennis en ervaring vrijblijvend beschikbaar gesteld. Maar uiteraard is een persoonlijk gesprek de beste manier om meer over ons en onze aanpak te weten te komen.

  Naam*

  Email*

  Bericht

  Wilt u weten hoe Lingedael omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan hier ons Privacy Policy.

  Ik sta u graag te woord als u van gedachten wilt wisselen. Mijn ervaring in dit bijzondere vak maakt dat ik u snel op weg kan helpen bij de soms lastige afwegingen.

  Vriendelijke groet,

  Norman Morseld

  06 - 51 53 50 47
  downloads