BEDRIJF VERKOPEN

Home|Wat doen wij|Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen

Verkoop bedrijf: Laat u adviseren!

Een bedrijf verkopen vergt specialistische kennis en ervaring. Het is in de meeste gevallen niet ingewikkeld, maar er kan nogal wat fout gaan als de transactie niet op de juiste manier wordt aangepakt. Een zo hoog mogelijke verkoopprijs is natuurlijk belangrijk, maar de bijkomende voorwaarden, garanties en andere afspraken kunnen (later) voor onaangename financiële tegenvallers zorgen, als daar niet goed over is nagedacht.

Gaat u uw onderneming verkopen, dan komen daar vrijwel altijd emoties bij kijken, die niet zelden tot het mislukken van een transactie leiden. Dat, naast het feit dat een bedrijf verkopen werk voor specialisten is, is een belangrijke reden om het verkopen van uw bedrijf niet zelf te doen.

Ik wil mijn bedrijf verkopen: Waarom Lingedael Corporate Finance?

Adviseurs met ervaring: Alle partners hebben ieder meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van fusies en overnames. De partner waarmee u een goede klik heeft voert de transactie van het begin tot het eind uit.

Maatwerk: Iedere transactie is uniek. Goed advies is dus altijd maatwerk.

U neemt de beslissingen, wij voeren de regie: Wij zijn geen adviseurs op de achtergrond, maar nemen de regie in handen. Eenvoudig gezegd zorgen we ervoor ‘dat het niet fout gaat’, terwijl u de beslissingen neemt. Deze aanpak in combinatie met onze ervaring en ondernemerschap onderscheidt ons van concurrenten.

U wilt een discrete en doelgerichte aanpak: Als wij een bedrijf verkopen, zetten we het nooit “te koop” op internet. In plaats daarvan maken we een plan van aanpak, bepalen samen met u wie de meest logische kopers zijn en benaderen die vervolgens.

Graag maken wij volledig vrijblijvend kennis met u. We vertellen u dan graag meer over onze ervaring en aanpak. U kunt u ons in alle vertrouwelijkheid bereiken via info@lingedael.nl of 073-6890610.

Bedrijf verkopen: Wat is een goede timing?

Het optimale moment om uw bedrijf te verkopen is er eigenlijk niet, maar betrek bij de timing in ieder geval ook de markt van bedrijfsovernames. Zijn er veel overnames in uw sector of hebben er zich al geïnteresseerden gemeld? Dan kan dat een goed moment zijn om te gaan denken aan ‘Ik wil mijn bedrijf verkopen’. Wilt u weten of dat voor uw sector geldt? Neem dan contact met ons op.

Bent u benieuwd of u klaar bent voor de verkoop van uw bedrijf? Download dan vrijblijvend ons stappenplan.

Heeft u gezocht op ‘verkoop bedrijf’, ‘bedrijf verkopen’ of ‘ik wil mijn bedrijf verkopen’, maar wenst u nog geen persoonlijk contact, dan verwijzen wij u graag naar ons whitepaper ‘bedrijf verkopen’ waarin we 10 praktische tips uit onze eigen ervaring geven.

Documentatie over een bedrijf verkopen

Verkoopplan

Aanvraag gratis en vrijblijvend verkoopplan

Whitepaper en Stappenplan

Download Whitepaper en Stappenplan over succesvol een bedrijf verkopen

Tips/Vragen

Bekijk onze Tips voor het succesvol verkopen van uw bedrijf

Transacties 

Zie ‘Onze transacties’ voor een selectie van de door ons verkochte bedrijven

Contact

Interesse? Graag maken wij vrijblijvend kennis om te kijken of wij de juiste adviseur zijn voor u. U kunt daarvoor het formulier hieronder invullen.

  Wilt u weten hoe Lingedael omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan hier ons Privacy Policy.

  Ik sta u graag te woord als u van gedachten wilt wisselen. Mijn ervaring in dit bijzondere vak maakt dat ik u snel op weg kan helpen bij de soms lastige afwegingen.

  Vriendelijke groet,

  Norman Morseld

  06 - 51 53 50 47
  downloads