BEDRIJF FINANCIEREN

Home|Wat doen wij|Bedrijf financieren

bedrijf financieren

Wij arrangeren voor u een optimale bedrijfsfinanciering. Niet alleen in het kader van de aankoop van een onderneming, maar ook indien er om andere redenen financiering gezocht wordt. Bijvoorbeeld voor de realisatie van autonome groei, indien u van financier wilt veranderen, of de tarieven en voorwaarden van de lopende financiering wilt toetsen. Meestal kijken we eerst of bank financiering mogelijk is, maar zo niet, dan zijn er vele alternatieven om uw bedrijf te financieren.

Overname van een bedrijf financieren?

Een overname financiering is een bijzondere vorm van financiering en daar zijn dan ook specialisten voor. Meestal komt u bij uw bank op een andere afdeling terecht dan u gewend bent. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de wereld van (bancaire) financiers en investeerders. Onze kennis wordt gecombineerd met een goed onderhouden netwerk. Op basis hiervan kunnen wij voor uw onderneming de optimale financieringsstructuur bepalen en een inschatting maken omtrent de haalbaarheid hiervan. Zo wordt voorkomen dat een financiering wordt afgewezen, terwijl u dat had kunnen weten en wellicht voorkomen. U krijgt meestal maar één kans om bank financiering op te halen.

Goed voorbereiden is essentieel bij bedrijf financieren

Indien wij voor u financiering arrangeren, gaan we “op de stoel van de financier zitten”. Wij stellen een memorandum op, waarin alle informatie te vinden is die voor een financier van belang is. Met dit memorandum wordt de aanvraag bij meerdere financiers voorgelegd met het verzoek om een voorstel uit te brengen. Vervolgens onderhandelen wij met meerdere financiers tegelijkertijd, om voor u een zo gunstig mogelijke financiering te arrangeren.

Problemen met bedrijf financieren?

Sinds de financiële crisis leeft menig ondernemer op gespannen voet met zijn financiers. Onbegrip heeft in veel gevallen tot oplopende conflicten geleid. Wij hebben ervaring aan beide kanten van de tafel en kunnen daardoor veel onbegrip voorkomen of oplossen.

Laat ons uw de financiering van uw bedrijf arrangeren, zodat u uw aandacht kunt houden bij uw onderneming. Klik op ‘Contact’ om met ons in contact te komen.

Documentatie over een bedrijf financieren

Whitepaper en Stappenplan

Download de Whitepaper en Stappenplannen bedrijf financieren

Tips / Vragen

Bekijk onze Tips / Vragen  over bedrijf financieren

Transacties

Zie ‘Onze transacties’ voor de bedrijven waarvoor wij financiering hebben opgehaald.

Contact

Interesse? Graag maken wij vrijblijvend kennis om te kijken of wij de juiste partij zijn voor u. U kunt daarvoor het formulier hieronder invullen.

Wilt u weten hoe Lingedael omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan hier ons Privacy Policy.

Ik sta u graag te woord als u van gedachten wilt wisselen. Mijn ervaring in dit bijzondere vak maakt dat ik u snel op weg kan helpen bij de soms lastige afwegingen.

Vriendelijke groet,

Norman Morseld

06 - 51 53 50 47