Project omschrijving

Home|Onze transacties|Verkocht|Pre-exit VB Klimaattechniek B.V.

Datum: November 020
Client: VB Klimaattechniek
Website: www.vb-klimaattechniek.nl

Pre-exit VB Klimaattechniek B.V.

VB Klimaattechniek is een technische groothandel op het gebied van airconditioning en warmtepompen die levert aan professionele partijen.

De aandeelhouders van VB Klimaattechniek hadden aangegeven een deel van hun aandelen te willen verkopen, een zogenaamd pre-exit. Een belang van deze aandeelhouders is overgenomen door een ‘informal’ en een participatiemaatschappij.

Samen met de nieuwe aandeelhouders wordt een verder fundament gelegd om de business verder te laten groeien en uit te bouwen.

Lingedael heeft de aandeelhouders van VB klimaattechniek bij diverse corporate finance vraagstukken geadviseerd en werd daarom ook benaderd om hen bij te staan.

De transactie is een mooi voorbeeld van een pre-exit waarbij aan de wensen van alle partijen tegemoet is gekomen en de onderneming op nagenoeg dezelfde wijze kan worden voortgezet, waarmee men al jaren succesvol in de markt is.

Ik sta u graag te woord als u van gedachten wilt wisselen. Mijn ervaring in dit bijzondere vak maakt dat ik u snel op weg kan helpen bij de soms lastige afwegingen.

Vriendelijke groet,

Rob Olfers

06 - 51 96 94 93