DAAROM LINGEDAEL CORPORATE FINANCE

Home|Daarom Lingedael Corporate Finance

Daarom Lingedael Corporate Finance

U wilt een discrete en doelgerichte aanpak

Het feit dat u bezig bent met de verkoop of koop van een bedrijf is zeer vertrouwelijk. Ter vergelijking: bij een beursgenoteerde onderneming is dat feit alleen al voorkennis. Discretie is dan ook belangrijk bij de koop of verkoop van een bedrijf. Als wij een bedrijf verkopen, zetten we het daarom nooit “te koop” op internet. In plaats daarvan maken we  een plan van aanpak en bepalen samen met u wie we gaan benaderen, wanneer dat gebeurt en met welke informatie.

U maakt zelf beslissingen, wij voeren de regie

We voeren de regie over het proces en weten welke stappen er genomen moeten worden. Door onze uitgebreide ervaring signaleren we snel zaken die onwenselijk zijn en zullen we direct ingrijpen. Daarbij houden we ook altijd rekening met het feit dat een succesvolle transactie het gevolg is van een akkoord tussen mensen en dat mislukte transacties vaak komen door emoties. Eenvoudig gezegd zorgen we ervoor ‘dat het niet fout gaat’. Deze aanpak en ervaring in combinatie met daadkracht onderscheidt ons van concurrenten.

U wilt mensen met ervaring

De mensen die u de eerste keer spreekt, voeren de transactie ook voor u uit. Wij hebben geen seniors die een opdracht winnen, om die vervolgens te laten uitvoeren door juniors. Van de twee partners van Lingedael is er altijd minimaal één betrokken per transactie.

U wilt maatwerk advies

Iedere transactie is uniek. Het is juist daarom dat Lingedael gelooft in maatwerk advies. Er zijn zowel bij het kopen als verkopen van een onderneming altijd enkele vaste stappen die genomen moeten worden, maar binnen deze kaders heeft iedere transactie haar eigen unieke kenmerken. Graag bespreken wij vrijblijvend uw case en de aanpak hiervan. Wilt u nu al meer weten? Download dan het stappenplan ”Besluit tot verkopen”, ”Verkopen” of ”Kopen”.

Reviews van klanten

Lees hier hoe klanten en relaties van Lingedael Corporate Finance onze dienstverlening en behaalde resultaten beoordelen. Wilt u welke transacties wij succesvol afgerond hebben? Kijk dan bij onze pagina ”Transacties”

Persoonlijk contact

Wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal en komen daarom graag met u in contact. Samen met u bespreken wij de case. Bij het begeleiden van een transactie is de juiste ”klik” tussen u en ons van groot belang voor een optimale samenwerking. Door het onderstaande formulier in te vullen komt u in contact met Lingedael. Een van de medewerkers staat u graag persoonlijk te woord.

  Wilt u weten hoe Lingedael omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan hier ons Privacy Policy.

  Ik sta u graag te woord als u van gedachten wilt wisselen. Mijn ervaring in dit bijzondere vak maakt dat ik u snel op weg kan helpen bij de soms lastige afwegingen.

  Vriendelijke groet,

  Rob Olfers

  06 - 51 96 94 93
  downloads